Automatpressning

Källström & Nilsson är specialister på automatpressade produkter. Vår egen verktygstillverkning förkortar ledtiderna och ger ett snabbare produktionsflöde. Verktygen konstrueras i Auto CAD och tillverkas sedan i vår Johnford fleroperationsfräs.

Automatpressning

 

Vi bearbetar alla vanligt förekommande plåtmaterial. Förutom dessa har vi även erfarenhet av zinkbelagd plåt, höghållfast plåt, koppar, mässing och rostfritt fjäderband. Vanligtvis utgår vi från plåt på coil.

Vi arbetar med såväl automatiserade som manuella excenterpressar med en presskraft på upp till 125 ton. Vi tillverkar egna produkter samt har legoproduktion.

 

För en effektivare produktion har vi utrustning för gängning, nitning, stentrumling och montering av skruv. Självklart tillgodoser vi också dina önskemål om ytbehandling, lackering och härdning, detta genom våra goda kontakter i den företagstäta Gnosjöregionen.


Inlägg

Vi har investerat i en ny automatpress

Vi har investerat i en ny automatpress av märke CFG Group. Passar bra till längre detaljer som t ex konsoler och skenor, bordet är 2400 mm. Presskraften är 200 ton. Pressen är linkdrive för ett bättre ...

Läs mer »

Ny hålgnist

Vårt senaste tillskott till verktygsavdelningen är en AgieCharmilles Drill 20 hålgnist. Det är en problemlösare vid många tillfällen och ett självklart nästaköp efter Trådgnist.

Läs mer »
Hålgnist

Trådgnist

Trådgnist ett viktigt tillskott till verktygstillverkningen. Vi har haft våran i ett par år nu och kan inte klara oss utan. Den var den sista pusselbiten till att själva kunna styra ledtiderna vid verktygstillverkning ...

Läs mer »
trådgnist Agiecut 20P

 Kontaktinfo

Metall AB Källström & Nilsson

Industrivägen 5

335 73 Hillerstorp

Tel: +46 370 223 89

Det går bra att maila oss på info(at)metallab.se

Kontakta oss & karta

 Tipsa andra

Gnosjöregionen
Metall AB Källström & Nilsson
Industrivägen 5
335 73 Hillerstorp
Tel: +46 370 223 89
http://www.metallab.se/